Hrajeme si Montessori s MONES

Hrajeme si Montessori s MONES

WESCO je na českém trhu již 28 let a jsme velmi rádi, že většinu doby jsou s námi i naši partneři jako například paní Monika Němcová, zakladatelka Montessori studia MONES, kterou bychom rádi představili. My jsme velmi vděčni, že můžeme být jejími partnery při pořádání kroužků, které mají tak obrovský smysl při výchově našich dětí. Tak se s námi pojďte seznámit s tímto unikátním studiem a zjistit, na jaké produkty u nás paní Němcová nedá dopustit. 

A co je projekt MONES? 

Mones, s.r.o. je montessori studio pro rodiče s dětmi, kteří hledají smysluplné aktivity pro děti od 4 měsíců do 5 let. Na kurzech Hrajeme si Mones rozvíjíme komplexně potenciál každého dítěte v duchu "Mějte z rodičovství radost." Hledáte návod na své dítě, na své rodičovství? U nás ho najdete. 

Hrajeme si Montessori s MONES je komplexní, ucelený systém, který individuálně rozvíjí potenciál každého dítěte. V názvu se odráží hlavní Montessori způsob vedení lekcí. Zároveň se systém opírá o rodinné konstelace, teorii typů a Domanovu metodu.

Od 4 měsíců do 3 let se ve skupince 4 dětí podobného věku, každý týden upevňuje schopnost dětí pro trpělivost a spolupráci. Při práci s pomůckami pro jemnou motoriku děti poznávají nejen práci s konkrétní pomůckou, ale i míru své trpělivosti. Pro rodiče jsou jednotlivé pomůcky inspirací pro práci na doma nebo na cesty. V prostoru herny jsou stanoviště, která otvírají v dětech lásku k míčovým hrám, gymnastice a dalším sportům. 


Kurz pomáhá rodičům rozlišit senzitivní období jejich dítěte. Při interakci s druhými dětmi v takto malé skupince se každé z nich intenzivně učí od toho druhého.

Spojení Montessori a pohybu je základem pro harmonický rozvoj každého dítěte. Na kurzech si rodiče najdou to, co jim nejvíce z nabídky vyhovuje. Mohou se na začátku své cesty rodičovstvím opřít o mnohaleté zkušenosti.

Zní to skvěle, že? A proč si vybrala paní Němcová právě WESCO? 

"Máte, jako já, představu, že by některé věci měly vydržet déle, než jen po dobu záruční doby? Pokud uvažujete o zařízení jeslí, školky, rodinného centra nebo domácí tělocvičny pro své miláčky, tak vám s čistým svědomím mohu doporučit právě firmu WESCO. To, co jsem koupila v roce 2009, slouží do dnešních dní při každodenní zátěži dětí a rodičů v kurzu Hrajeme si Montessori s MONES.
Při své práci s dětmi od narození do tří let jsem v roce 2008 firmu WESCO objevila. Začala jsem používat jejich BLOCmoduly, kde se pro nás některé z nich staly nepostradatelnými. Z řady Tactic SCOGYM se velice osvědčily různě dlouhé tyče, kruhy, kužely a míče… Do studia jsem pořídila i balanční most z řady Exploraction, který si získal srdce nejen dětí, ale i rodičů. Oporu jsem našla i v jejich řadách pro rozvoj jemné motoriky včetně montessori pomůcek.
Nádherně barevně řešený design, materiál, který je snadno udržitelný, různé funkční vychytávky s nepřeberným množstvím variant využití, tak to je standart, který WESCO celou dobu drží. Navíc je tu i nepřehlédnutelný vývoj, který firma v nabídce každý rok přináší.  Snadná domluva a dodržení objednávek je přirozenou součástí péče o nás klienty.
Při své práci jsem měla možnost vyzkoušet i moduly od jiných firem, ale díky kvalitě, kterou firma WESCO drží celou dobu, jí zůstávám věrná."

 

My moc děkujeme paní Monice Němcové, že s námi sdílela její spokojenost s našimi produkty a pokud i vy chcete zažít tento unikátní přístup. Můžete se na jeden z jejich mnoha kurzů přihlásit. 

Více na www.mones.cz

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.